x

Livingstone Jan Thiel Resort

Curaçao

Direct boeken

Toe aan een geweldige vakantie op Curaçao? Boek dan nu uw appartement of villa naar keuze! Direct boeken Is eenvoudig, snel en vaak goedkoper

Curaçao

In de afgelopen 15 jaar heeft Curaçao zich snel ontwikkeld tot een aantrekkelijke toeristische bestemming. Hier komen bezoekers graag terug. Deze vernieuwde populariteit heeft geleid tot een toename van leuke restaurants, shopping mogelijkheden, mooie stranden en tal van activiteiten.

Boek rechtstreeks online, uw boeking is direct gegarandeerd!

Indien u wil reserveren hoeft u alleen het online formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Als u vragen heeft over het resort of over uw reservering, bel ons dan gerust via: (+599 9) 747 03 32 of via de email reservations@livingstoneresort.com

Lees ook de algemene voorwaarden voordat u een reservering maakt.

Contactgegevens:

Livingstone Jan Thiel Resort
Jan Thiel Oost z/n
Curaçao, Dutch Caribbean

T: (+599 9) 747 03 32

F: (+ 599 9) 767 96 00

E: info@livingstoneresort.com

Oorspronkelijk

Het eiland heeft haar oorspronkelijke karakter weten te behouden. Het gerestaureerde centrum van Willemstad is beschermd werelderfgoed van Unesco. En het leeft! Doe eens inkopen bij de Venezuelaanse bootjesmarkt, ontdek de geschiedenis van het gouvermentele paleis en slenter over de beroemde pontjesbrug.

Onbezorgd

Het typische Curaçao gevoel zit in een mix van lokaal en internationaal, in de heerlijke geuren van de Caribische hapjes en de felle kleuren van de prachtige Flamboyantboom. Het eiland ademt natuur en cultuur tegelijk. De bevolking houdt van dansen, lekker eten en een feestje. En dat is een prachtig decor voor een heerlijke onbezorgde vakantie.

27°

Curaçao is bescheiden van omvang, het is 61 kilometer lang en 12 kilometer breed. Je raakt er dus snel thuis. Door de ligging vlakbij de evenaar is het bijna altijd zonnig met een temperatuur van gemiddeld 27° graden. Van oktober tot februari is het regentijd, dit kenmerkt zich door korte dagelijkse buien, die snel gevolgd worden door stralende zon.

Toegankelijk

Er zijn zo’n 170.000 Curaçaoënaars, veel ervan spreken, naast Spaans en Papiamentu, ook Nederlands en Engels. Dat geeft het eiland een heel lokaal en toegankelijk karakter. Alle grote evenementen en activiteiten worden bezocht door een mix van toeristen en plaatselijke bevolking.

Internationaal succes

Toename van eigentijdse luxe accomodatie en betere bereikbaarheid van uit Nederland, Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Duitsland zorgen voor een active levendige sfeer op dit bijzondere eiland. De Jan Thiel baai is een internationaal voorbeeld voor positieve toeristische ontwikkelingen in het Caribisch gebied.